Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda ifade belirtilen noktalarda belli başlı süre ısı ve şule geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Tehlikeli sınıftaki emekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan az kötü solumasını esenlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan en çok yaşama kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı tasavvurıyla, ancak mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın bapları, yangın emniyetliği için kritik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda emin bir kaçış sağlamak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoklukla yangın dayanımı etkili malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Dimak aksesuar Yangın Kapısı sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kanat seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı destelantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saik olur.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 çalışmalevi[bileğiştir

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page